گزارش روزنامه همشهری از روشنای امید

بخشی از گزارش همشهری آنلاین درباره عملکرد فرزندان مرکز روشنای امید را می‌خوانید.

در طول ۸ سالی که از پاگرفتن خانه «روشنای امید» می‌گذرد، تعداد فرزندانش به ۳۲۴ دختر و پسر رسیده که ۸۸ نفر از آنها تحت پوشش نمایندگی مشهد هستند که سال ۱۳۹۸ راه‌اندازی شده است. ۲۸ دختر و پسر روشنای امید به خانه بخت رفته‌اند و این بنیاد برایشان همان حکم خانه پدری را دارد که هروقت می‌خواهند یک دل سیر از بدقلقی همسرشان غر بزنند به آن جا می‌آیند و مشکلات ریز و درشتشان را با مشاوران و مسئولان روشنای امید در میان می‌گذارند.

 تعدادی از آنها که درسخوان بوده‌اند و از دانشگاه‌های برتر کشور سر درآورده‌اند در درس و رفتار خوب آبروداری می‌کنند و از هم‌کلاسی‌های خود که دغدغه‌ای جز درس‌خواندن ندارند کم نمی‌آورند. تقریباً همه آنهایی که جزء بچه بزرگ‌ها و قدیمی‌های روشنای امید محسوب می‌شوند، کاروباری به هم زده‌اند و از پس زندگی‌شان برمی‌آیند.

گزارش روزنامه همشهری از روشنای امید

یاوری، عضو هیئت‌مدیره روشنای امید می‌گوید: «تعداد ۹ نفر از فرزندان روشنای امید در فرودگاه امام خمینی (ره) مشغول به کارند و تعدادی از آنها به دلیل حسن انجام کارشان از مدیرانشان تقدیرنامه گرفته‌اند و اعتماد مسئولان فرودگاه را خوب پاسخ داده‌اند. تعدادی از پسران و دخترانمان هم که در مراکزی مانند جهاد دانشگاهی دوره‌های مهارتی را گذرانده‌اند، در کارگاه‌ها و شرکت‌های خصوصی مشغول شده‌اند.»

بیشتر بخوانید
من از هیچ‌کجا نیامده‌ام
داستان روشنای امید

برای مطالعه ادامه گزارش همشهری آنلاین از بنیاد خیریه روشنای امید می‌توانید به این نوشته مراجعه کنید: خانه پدری فرزندان روشنای امید | کودکانی که در مراکز بهزیستی زندگی می‌کنند در 18 سالگی مستقل می شوند

انتهای پیام

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید!